TÁJÉKOZTATÓ NYÁRI NAPKÖZIS TÁBORRÓL

Tisztelt Szülők!

 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy lehetőség nyílt a nyári táborok megszervezésére. Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft., mint szervező által kiírt, a napközis tábor igénybevételére vonatkozó szabályokról.

Helyszín:

Tiliána Hotel (1021 Budapest, Hárshegyi út 1-3.)

 Időpont:

2020. június 29 – 2020. augusztus 19. (hétfőtől-péntekig)

 Résztvevők köre:

A nyári napközis tábort kizárólag az V. kerületi általános iskolák valamelyikével tanulói jogviszonyban álló diák veheti igénybe (aki még nem fejezte be a 8. osztályt). A 8. osztályt elvégzett diákokat nem áll módunkban fogadni.

Az iskolások és a kerületi óvodások napközis táboroztatása idén is egy helyen történik.

Gyülekezés, utazás:

A gyülekezés 700 órától a Budapest V. Kerületi Váci Utcai Ének-zenei Általános Iskola földszinti termében lesz, az utazás pedig külön busszal. Indulás kb. 800órakor, a táborból visszaindulás kb. 1530órakor, péntekenként 1500órakor. Tekintettel arra, hogy az idei évben ismét egy helyen kerül megrendezésre az iskolai és az óvodai táboroztatás, így a létszám alakulásából következhet, hogy egy buszon szállítjuk az iskolásokat, esetleg másik iskolával és óvodával összevonva a busz kihasználtsága érdekében.

 Költség:

401,- Ft/nap/fő, melyet előre, a következő hétre vonatkozóan, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A SZERDAI NAPON LEHET BEFIZETNI. Kérjük,pontosan kiszámolt összeggel fizessenek iskolánk portáján, 730 - 900 óráig. Az étkezési kedvezmény, illetve térítésmentesség a nyári tábor alatt is érvényes az erre jogosult diák számára. A hetenkénti jelentkezés a térítésmentességre jogosultak esetén is KÖTELEZŐ, a nyilatkozat kitöltésével. Hétfői hiányzás esetén, amennyiben nincs semmilyen szülői jelzés, az egész hét automatikusan lemondásra kerül és visszatérítés sincs.

 

Lemondásra aznap nincsen lehetőség, csak a bejelentést követő naptól kezdődően.

A lemondást az iskola portájánszemélyesen, illetve az iskola telefonszámán – 872-7980 – kérjük jelezni minden nap 700 – 800 óra között!

 

Visszafizetést kizárólag a teljes tábor lezárása után, azaz szeptemberben tudunk biztosítani.

A bejelentkezés nélküli gyermekeket NEM tudjuk fogadni. A táborba csak az jöhet, aki előző héten befizette a térítési költséget, mert ez alapján rendeljük a buszt a gyerekek részére.

 Étkezés:

tízórai, helyben főzött ebéd, uzsonna

 Foglalkozások:

A gyermekek a tábor ideje alatt különféle programokon (kézműves, sportfoglalkozásokon, előadásokon) vehetnek részt.

 Orvosi ügyelet:

A tábor ideje alatt folyamatosan lesz saját védőnői szolgálat. Kérjük a tábor jelentkezési lapján körültekintően töltsék ki a diák egészségügyi állapotára vonatkozó kérdéseket!

A tábor megkezdésekor a szülő igazolással vállal felelősséget azért, hogy a gyermek egészséges! Amennyiben a diák megszakítja a táborozást, ezt újra igazolni kell.

Sportolás:

A medence és a kert teljes használata kizárólag a kerületi iskolás és óvodás gyermekeké lesz, úszósapka, papucs használata kötelező.

A jelentkezési lap és a szülői nyilatkozatok elérhetőek az iskolánk portáján, valamint letölthetők az iskola honlapjáról.

A jelentkezési lap leadása illetve a táborozási díj befizetése (pontosan kiszámolt összeggel) az első hétre iskolánk gazdasági irodájában történik.

 

Jelentkezési és befizetési határidő az első hétre:

Letölthető dokumentumok:

Napközis tábor jelentkezési lap

Szülői egészségügyi nyilatkozat napközis táborozáshoz

Szülői nyilatkozat napközis táborozáshoz

 

2020. június 17. (szerda)

 

KELLEMES TÁBOROZÁST KÍVÁNOK!

Budapest, 2020. június 5.

 

Üdvözlettel:

Tölgyszéki Papp Attila

intézményvezető