Június: ügyelet, programok, étkezés

Tisztelt Szülők!

 

Az alábbiakban tájékoztatom Önöket a júniusi ügyeletet, programokat és étkezést érintő változásokról.

A Kormány 220/2020. (V. 22.) rendelete alapján az iskolák 2020. június 2. és 2020. június 15. között továbbra is tantermen kívüli, digitális munkarend szerint működnek, mely mellett a tanulók felzárkóztatása céljából egyéni vagy kiscsoportos foglalkozást is szervezhetnek.

2020. június 2. és 2020. június 26. között megszűnik a kerületi szintű ügyelet, és minden általános iskola megszervezi saját tanulói számára a felügyeletet.

Kérem Önöket, hogy a gyermekfelügyeletet továbbra is a vaci@belvaros-lipotvaros.hu címen kérjék, a kért hetet megelőző pénteken 9 óráig. Az esetleges felzárkóztatásra, korrepetálásra irányuló igényüket szintén ezen az e-mail címen jelezzék, hogy legyen módunk időpontot egyeztetni a tanítókkal, szaktanárokkal.

Étkezést igényelni továbbra is egyszerre csak egy hétre lehet, a hetet megelőző csütörtökön 16 óráig a szabo.edit@belvaros-lipotvaros.hu e-mail címen. A főzőkonyha melegételt fog biztosítani a gyerekek számára, ezért aki haza szeretné vinni az ételt, az hozzon magával ételszállító edényt, vagy jelezze a csomagolási igényét.

 

Hagyományos tanévzáróra sajnos most nincs lehetőségünk, ezért digitális úton kerül rá sor.

A bizonyítványok átvételére osztályonként meghatározott időszakokat fogunk biztosítani június 18. és 24. között. Erről a későbbiekben még részletes tájékoztatást adunk.

 

Nagyon köszönöm felelősségteljes együttműködésüket a gyermekek tanítása, motiválása terén!

Kitartást és jó egészséget kívánok a tanévből hátralévő hetekre, vigyázzanak egymásra!

 

Üdvözlettel:

Tölgyszéki Papp Attila

igazgató