Gyermekfelügyelet – szülői tájékoztató

Tisztelt Szülők!

Először is engedjék meg, hogy megköszönjem segítő együttműködésüket a tantermen kívüli, digitális oktatásra való átállásban. Jelenleg a 421 vácis tanuló közül 415-en részt tudnak venni a digitális oktatásban. A továbbiakban is számítunk türelmükre, együttműködésükre.

A másik fontos információ, hogy a Belső-Pesti Tankerületi Központ kialakította az V. kerületi iskolák tanulói számára ügyeletet biztosító iskolák beosztását az alábbiak szerint:

A Belső-Pesti Tankerületi Központ illetékességi területén, az V. kerületben a 8-17 óra közötti felügyeletet 2020. március 30 – április 3. között az alábbi intézmény látja el:

 

Kerület Intézmény neve Intézmény címe Intézmény elérhetősége
V. Budapest V. Kerületi Szemere Bertalan Általános Iskola 1054 Budapest,Szemere u. 5. Tel: 06-1-872-7801E-mail: szemere-iskola@belvaros-lipotvaros.hu

 

A Belső-Pesti Tankerületi Központ illetékességi területén, az V. kerületben a 8-17 óra közötti felügyeletet 2020. április 6-8. és április 15-17. között az alábbi intézmény látja el:

 

Kerület Intézmény neve Intézmény címe Intézmény elérhetősége
V. Budapest V. Kerületi Váci Utcai Ének-zenei Általános Iskola 1056 Budapest,Váci u. 43. Tel: 06-1-872-7981E-mail:vaci@belvaros-lipotvaros.hu

 

Kérem Önöket, hogy a fertőzésveszély miatt továbbra is csak nagyon indokolt esetben kérjék a gyermekfelügyeletet a vaci@belvaros-lipotvaros.hu címen, a kért hetet megelőző pénteken 9 óráig.

 

Mindenkinek jó egészséget és kitartást kívánok! Vigyázzanak az idősekre, a gyerekeket pedig tartsák otthon!

 

Üdvözlettel:

Tölgyszéki Papp Attila

igazgató