TÁJÉKOZTATÓ NYÁRI ISKOLÁS NAPKÖZIS TÁBORRÓL

Helyszín:

Tiliána Hotel (1021 Budapest, Hárshegyi út 1-3.)

 

Időpont:

2019. június 17 – 2019. augusztus 16. (hétfőtől-péntekig)

 

Résztvevő:

A nyári napközis tábort kizárólag az V. kerületi általános iskolák valamelyikével tanulói jogviszonyban álló diák veheti igénybe (aki még nem fejezte be a 8. osztályt). A 8. osztályból elballagott diákokat nem áll módunkban fogadni.

Az iskolások és a kerületi óvodások napközis táboroztatása idén is egy helyen történik.

 

Szállítás:

Busszal, indulás a Budapest V. Kerületi Hild József Általános Iskola (1051 Budapest, Nádor utca 12.) elől kb. 800órakor, a táborból visszaindulás kb. 1530órakor, péntekenként 1500órakor. Tekintettel arra, hogy az idei évben ismét egy helyen kerül megrendezésre az iskolai és az óvodai táboroztatás, így a létszám alakulásából következhet, hogy egy buszon szállítjuk az iskolásokat, esetleg másik iskolával és óvodával összevonva a busz kihasználtsága érdekében.

 

Költség:

388 Ft/nap/fő, melyet előre, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A SZERDAI ÜGYELETI NAPON LEHET BEFIZETNI, PONTOSAN KISZÁMOLT ÖSSZEGGEL, 730- 900 ÓRÁIG a Budapest V. Kerületi Hild József Általános Iskolában (1051 Budapest, Nádor utca 12.) a következő hétre vonatkozóan. Az étkezési kedvezmény, illetve térítésmentesség a nyári tábor alatt is érvényes az erre jogosult diák számára. A hetenkénti jelentkezés a térítésmentességre jogosultak esetén is KÖTELEZŐ, a nyilatkozat kitöltésével. Hétfői hiányzás esetén, amennyiben nincs semmilyen szülői jelzés, az egész hét automatikusan lemondásra kerül.

 

Lemondásra aznap nincsen lehetőség, csak a bejelentést követő naptól kezdődően.

A lemondást a Budapest V. Kerületi Hild József Általános Iskola portáján személyesen, illetve az iskola telefonszámán – 872-7840 – kérjük jelezni a Szülők részéről minden nap csak és kizárólag 700 – 800 óra között!

 

Visszafizetést kizárólag a teljes tábor lezárása után, azaz szeptemberben tudunk biztosítani, a befizetéskor kapott nyugta leadásával.

A bejelentkezés nélküli gyermekeket NEM tudjuk fogadni. A táborba csak az jöhet, aki előző héten befizette a térítési költséget, mert ez alapján rendeljük a buszt a gyerekek részére.

 

Étkezés:

tízórai, ebéd, uzsonna

 

Foglalkozások:

A gyermekek a tábor ideje alatt különféle programokon (kézműves, sportfoglalkozásokon, előadásokon) vehetnek részt.

 

Orvosi ügyelet:

A tábor ideje alatt folyamatosan lesz saját védőnői szolgálat. Kérjük a tábor jelentkezési lapján körültekintően kitölteni a diák egészségügyi állapotára vonatkozó kérdéseket!

A tábor megkezdésekor a szülő igazolással vállal felelősséget azért, hogy a gyermek egészséges! Amennyiben a diák megszakítja a táborozást, újra igazolni kell.

 

Sportpályák:

A medence és a kert teljes használata kizárólag a kerületi iskolás és óvodás gyermekeké lesz.

 

A jelentkezési lapot kérje az osztályfőnöktől vagy a ide kattintva is letölthető!

Szülői egészségügyi nyilatkozat ide kattintva letölthető.

 

A jelentkezési lap leadása illetve a táborozási díj befizetése (pontosan kiszámolt összeggel) az első hétre iskolánk Gazdasági Irodájában történik.

 

Jelentkezési és befizetési napok az első hétre:

2019. május 21. (kedd) 7:00-16:30

2019. május 23. (csütörtök) 7:00-16:30

 

 

KELLEMES TÁBOROZÁST KÍVÁNOK!

 

Budapest, 2019. május 10.

Üdvözlettel:

Tölgyszéki Papp Attila

intézményvezető