Adventi Családi Nap

Kedves Szülők!

December 1-én (szombaton) 9.00 és 13.00 óra között ismét Adventi Családi Napot tartunk az iskolában. Itt az alkalom újra egy kis közös beszélgetésre egy finom tea mellett, egy kis kézműveskedésre, illetve ha már tanítási nap ez a szombat, töltsük el közösen ünnepi hangulatban.

Részletes program katt ide.

advent

Idén is vár mindenkit a bolhapiac! Mindenkit sok szeretettel várunk árulni (4-5-6-7-8. osztály) és vásárolni, hiszen ki tudja mire is bukkanhatunk. Igazi kincsesbánya ilyenkor az iskola folyosója.

Ahova feltétlenül érdemes mindenkinek ellátogatni: A BÜFÉ

Kedvező árakkal, sok szeretettel várunk mindenkit! :-) A büfét a 6.z osztály tanulói szervezik.

 

Egy kis segítséget szeretnénk kérni Önöktől:

Sok szeretettel fogadjuk a büfé részére a finom sütemény vagy üdítő felajánlásokat. Tavaly is sok finomság érkezett. :-) Akinek lehetősége van egy tálca süti sütésére vagy üdítővel támogatná ezt a megmozdulást, nagyon megköszönjük! Az így összegyűjtött összeggel az Iskolai Alapítványt támogatjuk évről évre. Várjuk a sütiket és az üdítőket december 1-jén az iskola titkárságán!

suti

A kézműves foglalkozások számos ajándék elkészítésére adnak lehetőséget.

 

Mielőtt a programot véglegesítenénk, szeretnénk tájékozódni arról is, hogy ki tud Önök közül segíteni a programok előkészítésében, vagy anyaggal hozzájárulni a különböző foglalkozások kivitelezéséhez. (pl: színes papír, karton, szövetanyagok, háncs, gyertya, gyöngy, zsinór, szalag stb.)

Évek óta akadt olyan vállalkozó kedvű szülő, aki szívesen, nagy sikerrel irányított kézműveskedést. Ehhez várunk most is lelkes jelentkezőket, akik segítenek nekünk az Adventi Nap megvalósításában. Bármilyen programot szívesen veszünk! Ha bárkinek akad egy jó ötlete, jelentkezzen, jelezze felénk!

 

Jelentkezésüket vagy visszajelzésüket legkésőbb 2018. november 23-ig kérem, az osztályfőnök részére jelezzék, a büfé felajánlásokat és a programok tartásával kapcsolatban!

 

Nagyon sok szeretettel várunk Minden Kedves Anyukát, Apukát, Nagymamát, Nagypapát és Gyermeket, hogy együtt töltsünk egy kellemes napot és megalapozzuk a karácsonyi hangulatot. :-)

 

Köszönettel: Kramer Ildikó

mikulas